Sinds het najaar zijn wij, het Oranje Comité Heteren, alweer druk bezig om in april de Koningsfeesten te kunnen organiseren voor u allemaal. Afgelopen editie was druk bezocht en een groot succes. Dit grote succes leidde ertoe dat er (te) veel bezoekers in de tent waren. Hierdoor zijn wij genoodzaakt het dit jaar anders aan te pakken. Ook de veiligheidseisen worden dit jaar opgevoerd en dit zorgt ervoor dat wij met kaartverkoop gaan werken. Alleen op deze manier kunnen wij voorkomen dat er weer teveel bezoekers komen en wij onze vergunning kwijt raken. Voor het luttele bedrag van €6,- koopt u vanaf 25 maart een kaartje voor het leukste feest van Heteren, bij De Bongerd, Hip&Hebbes, Piki’s of één van de bestuursleden van het Oranje Comité.
Natuurlijk zouden wij het liefst blijven gaan voor een vrij toegankelijk feest, zoals het de afgelopen 50 jaar geweest is, daarom beperken wij het gebruik van entreekaarten tot Koningsnacht. Wij hopen op het begrip van onze bezoekers en dat we er samen weer een groot feest van kunnen maken. Met meerdere artiesten, een DJ en een hoop gezelligheid belooft het weer een leuke avond te worden in de feesttent bij Zalencentrum De Bongerd!

Op Koningsdag zelf is de entree gratis, zoals eerder gezegd. Er zullen weer een aantal optredens zijn, de kinderen kunnen meedoen aan de kinderspelen, zich laten schminken of zich tegoed doen aan een lekkere suikerspin of zakje popcorn. Uiteraard beginnen we 27 april weer met een fietsoptocht met versierde fietsen. Hiervoor hebben we dit jaar als thema ‘Diep in de zee’. Voor de twee kinderen met de mooist versierde fietsen in dit thema zal er een leuke prijs zijn, gesponsord door Hip&Hebbes. Dus begin vast met het ontwerpen en verras ons met alle leuke creaties!
Het ontbijt dat volgt op de fietsoptocht wordt dit jaar volledig gesponsord door Jumbo Heteren. Onze dank gaat dan ook uit naar alle ondernemers die dit jaar de activiteiten voor ons, en vooral voor jullie, mogelijk maken.

Het volledige programma voor Koningsdag wordt gedeeld op onze Social Media en in de Koningsdag-editie van De Peperbus.

Wij hopen u met zijn allen te mogen verwelkomen tijdens één of meerdere van onze komende evenementen.