Met trots willen wij als Oranje Comité onze nieuwe website aan jullie laten zien. Achter de schermen word er al hard gewerkt om Koningsnacht & dag weer tot een groot succes te volbrengen! Zo kunnen wij al een aantal dingen verklappen: na het succes van vorig jaar komt tijdens Koningsnacht Seven Days Music weer optreden. Zij gaan er ook dit jaar weer een groot dorpsfeest van maken. Op Koningsdag is het thema dit jaar: Hoe gekker, hoe beter. Wij zijn nu al nieuwsgierig naar alle versierde fietsen en de bezoekers want je mag je natuurlijk verkleden onder het motto “Hoe Gekker, Hoe Beter“.
Next Movement gaat ook dit jaar weer een optreden verzorgen. De Formations en Adults laten hun danskunsten zien. Maar Zumba en danceworkout zullen ook een demonstratie geven.
We hebben weer super leuke kinderspelen kunnen vastleggen o.a. de halfpipe superslide. Voor de zeskamp hebben we een aantal nieuwe en spectaculaire spellen vastgelegd. Redenen genoeg om ook dit jaar weer Koningsnacht en dag te komen vieren op het evenementen-terrein bij zalencentrum de Bongerd aan de Flessestraat.
Wij zijn op zoek naar helpers (16 jaar en ouder). Het hoeft niet de hele dag, het mag ook voor een attractie of activiteit! Zou je dit leuk lijken, laat het dan aan ons weten!!
Om het feest gratis te houden en blijven houden zoeken wij sponsoren / hoofd sponsoren en donateurs, mede door onze huidige sponsoren en donateurs kunnen we een gratis feest aanbieden voor de bewoners van Heteren en ver daar buiten.
Wij hopen jullie allemaal te zien op Koningsnacht & dag!
Houd onze facebookpagina & website in de gaten voor het definitieve programma en andere nieuwtjes!
Groet,
Het Oranje Comite Heteren