Jouw stem is geld waard

De Rabobank draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat leden bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage. Het is dan ook in het belang van het Oranje Comité Heteren om zoveel mogelijk stemmen te verwerven.

Word Lid van de Rabobank

Bankier jij bij de Rabobank? Maar ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan om te kunnen stemmen op Oranje Comité Heteren. Als je nog geen lid bent dan kan je je hier aanmelden. Leden krijgen in maart een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Dit jaar is de stemperiode van 16 maart tot en met 30 maart. Als alle stemmen zijn uitgebracht, dan wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Aan het bedrag dat per club wordt uitgekeerd, is een minimum en een maximum verbonden.

Wij hopen dan ook dat iedereen die lid is van de Rabobank in de stemperiode op ons stemt. Zodat we een extra bijdrage krijgen die we kunnen gebruiken voor de koningsfeesten in Heteren!!

 

Rabobank-clubkas